Да помогнем!

Home » , , » Пиле с прясно зеле

Пиле с прясно зеле

Penulis : mockata2 on 17.05.2013 г.

Необходими продукти:
> пиле 250 г.
> прясно зеле 400 г.
> домати 60 г.
> олио 10 мл.
> магданоз 5 г.
> червен пипер 1 г.
> лук 20 г.
> сол 1 г.

  Почистеното, измито и нарязано пиле се задушава леко в сгорещената мазнина и се изважда от съда. В същата мазнина се задушават дребно нарязаните лук и част от доматите. Слага се червения пипер. Връща се месото и се залива с малко гореща вода. Вари се до полу-омекване. Прибавя се нарязаното и стрито със сол зеле и накрая - нарязани на по-големи парчета останалите домати. Вари се или се пече във фурна. Наръсва се с магданоз.

Състав: Б - 40,88 г. М - 18,40 г. В - 22,15 г; 429,54 калории.






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Споделяне :

Публикуване на коментар

 
Company Info | Contact Us
Copyright © 2013. Здравна тема . Всички права запазени.
Всички статии могат да бъдат ползвани само чрез изричното споменаване на източника.
Design Template by Здравна тема | Powered by Blogger