Да помогнем!

Home » , , , » Шиш-кебап с риган по гръцки от агнешко месо

Шиш-кебап с риган по гръцки от агнешко месо

Penulis : mockata2 on 9.05.2013 г.

  Необходими продукти:
> Агнешки бут 1 кг.
> лук 100 г.
> шери 50 мл.
> олио 20 мл.
> риган 1 чаена лъжичка 
> черен пипер 10-12 зърна
> сол на вкус

  Почистеното, обезкостено и измито агнешко месо се нарязва на кубчета и се смесва с нарязания на парченца лук, солта, ригана и шерито и се поставя в хладилник. След 6 до 12 часа месото се набожда на 4 шиша и се пече на грил.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Споделяне :

Публикуване на коментар

 
Company Info | Contact Us
Copyright © 2013. Здравна тема . Всички права запазени.
Всички статии могат да бъдат ползвани само чрез изричното споменаване на източника.
Design Template by Здравна тема | Powered by Blogger