- 100 г. зеле
- 40 г. моркови
- 3 мл. олио
- 4 мл. лимонов сок
- 2 г. магданоз или керевиз
- 0,5 г. сол
Начин на приготвяне
Към почистеното и нарязано зеле се прибавят настърганите моркови , предварително измити с четка на течаща вода. Салатата се полива с олиото и лимоновият сок, посолява се и се поръсва с дребно нарязаният магданоз или керевиз.
Химичен състав:
Белтъчини - 1,51 г.
Мазнини - 4,22 г.
Въглехидрати - 6,24 г;
Калории - 71,02 ккал
Белтъчини - 1,51 г.
Мазнини - 4,22 г.
Въглехидрати - 6,24 г;
Калории - 71,02 ккал
Публикуване на коментар