Да помогнем!

Грис с гъби

Penulis : mockata2 on 9.07.2013 г.

Необходими продукти за 4 порции:
> две супени лъжици сметана
> 4 супени лъжици олио 
> магданоз половин връзка
> гъби 200 грама
> грис 200 грама
> сол на вкус
На малки резенчета се нарязват гъбите, посоляват се и заедно с нарязаният на ситно магданоз в малко олио се задушават за около 15 минути. Разрежда се с вода. Грисът се пуска в нея, когато водата кипне. Сметаната се прибавя към ястието след около 15 минути. Преди да се отстрани от огъня оставя се още няколко минути да поври.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Споделяне :

Публикуване на коментар

 
Company Info | Contact Us
Copyright © 2013. Здравна тема . Всички права запазени.
Всички статии могат да бъдат ползвани само чрез изричното споменаване на източника.
Design Template by Здравна тема | Powered by Blogger