Да помогнем!

Телешки пържоли по италиански

Penulis : mockata2 on 18.06.2013 г.

Необходими продукти за 4 порции:
> телешко месо 700 г.
> олио 50 мл.
> сухо бяло вино 60 мл.
> домати 150 г.
> чесън 3-4 скилидки
> риган 1 стрък
> черен пипер 10-12 зърна
> сол на вкус
Добре почистеното от тлъсти сухожилия измито телешко месо се нарязва на 50-60 грамови  пържолки, които се начукват с дървено чукче. Задушават се в олиото с обелените и нарязани домати. Прибавят се счуканият чесън, нарязаният риган, смленият черен пипер и солта. Готовото месо се залива с виното, вари се 4-5 минути, след което пържолките се разпределят в 4 чинии и се заливат с готовия сос.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Споделяне :

Публикуване на коментар

 
Company Info | Contact Us
Copyright © 2013. Здравна тема . Всички права запазени.
Всички статии могат да бъдат ползвани само чрез изричното споменаване на източника.
Design Template by Здравна тема | Powered by Blogger