Да помогнем!

Home » , , » Селда по холандски

Селда по холандски

Penulis : mockata2 on 15.11.2013 г.

Необходими продукти:
> Прясна риба селда 600 г
> хрян 40 г
> магданоз 1 връзка
> копър 1 връзка 
> сок от 1 лимон
> черен пипер 10-12 зърна
> олио около 80 мл.
> масло 30 г.
> сол на вкус
Почистената и обезкостена риба селда се посолява и поръсва със смлян черен пипер и се залива с лимоновия сок. След 1 час се изпържва в сгорещеното олио от двете страни до зачервяване. Докато са топли, на рибите се прави разрез по дължината им и в него се поставя смес от прясното масло, настъргания хрян и ситно нарязаните копър и магданоз. Поднасят се горещи.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Споделяне :

Публикуване на коментар

 
Company Info | Contact Us
Copyright © 2013. Здравна тема . Всички права запазени.
Всички статии могат да бъдат ползвани само чрез изричното споменаване на източника.
Design Template by Здравна тема | Powered by Blogger