Да помогнем!

Home » , , , » Скумрия по манастирски | Рецепти от риба

Скумрия по манастирски | Рецепти от риба

Penulis : mockata2 on 20.07.2013 г.

Необходими продукти за 4 порции:
> скумрия 800 г.
> босилек 2 стръка
> магданоз 1/2 връзка
> чесън 2 скилидки
> черен пипер 15-20 зърна
> горчица 1 чаена лъжичка
> лук 150 г.
> краве масло 80 г.
> жълтъци 2 броя
> оцет 15 мл.
> сол на вкус
Почистената и измита скумрия се сварява заедно със ситно нарязания лук, чесъна, солта и половината от босилека, магданоза и черния пипер. След сваряването на скумрията се отделят филетата и се разпределят в 4 чинии. В дълбок съд се разбиват жълтъците с горчицата. Прибавят се солта, оцетът, сменият черен пипер, половината от ситно нарязания магданоз и босилек. Накрая се прибавя маслото  и се бърка, докато се получи гладка смес. До филетата се изсипва част от соса и се украсява с листенца от магданоза.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Споделяне :

Публикуване на коментар

 
Company Info | Contact Us
Copyright © 2013. Здравна тема . Всички права запазени.
Всички статии могат да бъдат ползвани само чрез изричното споменаване на източника.
Design Template by Здравна тема | Powered by Blogger