Да помогнем!

Home » , , » Печена целина по френски

Печена целина по френски

Penulis : mockata2 on 17.07.2013 г.

Необходими продукти:
> глави целина 500 г.
> прясно масло 60 г.
> сос от печено месо 60 мл.
> сол на вкус
Почистената и измита целина се разрязва на половинки и се вари в подсолена вода. След 10 минути се извежда от водата и се отцежда. Нарежда се в тавичка, залива се с разтопеното прясно масло и се пече в умерена фурна до омекване. Към края на печенето се залива със сос от печеното месо.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Споделяне :

Публикуване на коментар

 
Company Info | Contact Us
Copyright © 2013. Здравна тема . Всички права запазени.
Всички статии могат да бъдат ползвани само чрез изричното споменаване на източника.
Design Template by Здравна тема | Powered by Blogger