Да помогнем!

Home » » Алоето, което крие тайни

Алоето, което крие тайни

Penulis : mockata2 on 16.05.2013 г.

  Алоето, декоративно растение със звучно име, е известно отдавна във фармацията като едно от най-добрите слабителни средства. Въпреки това, то дълго пази своите тайни, едва отскоро разкрити в полза на здравето.
  Поколения преди нас са наричали алоето, което се е намирало в почти всяка цветна градина, "растение за първа помощ". Защо? Гъстият сок от долните листа на растението затварял веднага порезни рани. Кръвоспиращото и свиващо действие на алоевия сок отдавна би трябвало да даде повод за по-добро изследване на неговия състав и свойства.
Това става след като проф. Владимир Филатов с успех използва лечебните вещества, извлечени от библейското  растение, и научно обоснова механизма им на действие. "Вещества с неизвестна природа" нарича проф. Филатов съдържащите се в алоето вещества с неочакван лечебен ефект. Дългогодишните изследвания на проф. Филатов представляват значителен принос за проучването на тези вещества. Резултатите са на разположение както на пациентите, така и на научната медицина.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Споделяне :

Публикуване на коментар

 
Company Info | Contact Us
Copyright © 2013. Здравна тема . Всички права запазени.
Всички статии могат да бъдат ползвани само чрез изричното споменаване на източника.
Design Template by Здравна тема | Powered by Blogger