Да помогнем!

Брюкселско зеле с кашкавал

Penulis : mockata2 on 20.11.2013 г.

Необходимите продукти за 4 порции са:
> един кг. брюкселско зеле
> настърган кашкавал 200 г.
> маргарин 120 г.
> галета 50 г.
> една чашка за кафе сметана
> сол
> чубрица
Брюкселското зеле се сварява до полуомекване, прецежда се и се накъсва на листчета. Отцедените листчета се слагат на дъното на съд, обилно намазан с мазнина. Наредените едно до друго листа се поръсват с чубрица и част от кашкавала, след това отново се нареждат ред листа и така докато свършат. Ястието се залива със сметана, поръсва се с галета и остатъка от кашкавала. Пече се на умерена фурна около 60 минути.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Споделяне :

Публикуване на коментар

 
Company Info | Contact Us
Copyright © 2013. Здравна тема . Всички права запазени.
Всички статии могат да бъдат ползвани само чрез изричното споменаване на източника.
Design Template by Здравна тема | Powered by Blogger