Да помогнем!

Home » , , » Сос от ревен

Сос от ревен

Penulis : mockata2 on 27.07.2013 г.

Необходими продукти:
> ревен 500 г.
> брашно 10 г.
> прясно масло 50 г.
> сметана 100 г.
> захар и сол на вкус
Нарязаният на парчета ревен се сварява в малко вода до омекване и се претрива. Брашното се запържва леко в прясното масло, добавят се сметаната, солта и захарта. При непрекъснато бъркане се прибавя ревеновото пюре и се вари до кипване.
Сосът е подходящ за печени меса.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Споделяне :

Публикуване на коментар

 
Company Info | Contact Us
Copyright © 2013. Здравна тема . Всички права запазени.
Всички статии могат да бъдат ползвани само чрез изричното споменаване на източника.
Design Template by Здравна тема | Powered by Blogger